Vítám všechny, kteří milovníky fantasy světů a sci-fi příběhů. Doufám, že se vám moje povídky budou líbit. Autorem povídek je Darina Auryn Jakubičková.

sobota 27. května 2023

CYBERPUNK SCI-FI POVÍDKA - Kyberpunková bouře - Historie společnosti FutureExpress

Společnost FutureExpress je jednou z největších a nejúspěšnějších kurýrních služeb v Zenith City, futuristickém městě plném technologických inovací a korporátního vlivu. FutureExpress se specializuje na rychlé a bezpečné doručování zásilek po celém městě a jeho okolí. Jejich mottem je "Naše rychlost, je vaše budoucnost"

Historie společnosti FutureExpress sahá až do roku 2110, kdy byla založena jako malá kurýrní firma. Díky svému inovativnímu přístupu a využívání nejmodernějších technologií se však rychle rozrostla a stala se jedním z lídrů v odvětví doručovacích služeb.

FutureExpress disponuje rozsáhlou sítí dopravních prostředků, včetně rychlých a výkonných dronů, autonomních vozidel a vyspělé infrastruktury pro doručování. Díky tomu je schopna nabídnout svým zákazníkům rychlé a spolehlivé doručení zásilek za minimální časový úsek.

Společnost FutureExpress je známa svou efektivitou, spolehlivostí a vysokou mírou bezpečnosti. Její kurýři jsou pečlivě vyškoleni, aby zajistili bezpečnost a ochranu zásilek, a jsou vybaveni nejmodernějšími technologiemi a prostředky pro navigaci a komunikaci.

Korporace FutureExpress si budovala svou pověst jako spolehlivý partner pro doručování zásilek, ať už se jedná o obchodní dokumenty, výrobky nebo důležité osobní zásilky. Její logo, oranžovo-bílá barevná kombinace, se stala ikonou pro rychlé a profesionální doručení.

Nicméně, i přes svou pověst a popularitu, společnost FutureExpress není bez kontroverzí. Někteří kritici tvrdí, že se podílí na korporátním vlivu a omezování svobody jednotlivců ve městě. Existují spekulace o možném zneužívání technologií a sledování zákazníků pro účely korporátní kontroly.

Autorem povídek je Darina Auryn Jakubičková 

(Obrázky jsou ilustračního charakteru, vytvořila jsem si je přímo pro tento příběh, tuto povídku, v generátoru programu Image Creator, v prohlížeči Bing. Obrázky na moje zadání vytvořila umělá inteligence DALL - E. Tento program si může vyzkoušet, každý z vás zdarma na stránkách Bing Image Creator)

Žádné komentáře:

Okomentovat