Vítám všechny, kteří milovníky fantasy světů a sci-fi příběhů. Doufám, že se vám moje povídky budou líbit. Autorem povídek je Darina Auryn Jakubičková.

sobota 27. května 2023

CYBERPUNK SCI-FI POVÍDKA - Kyberpunková bouře - Maxova kurýrní výbava

Firma Future Express je specializovaná na poskytování moderních a technologicky vyspělých dopravních prostředků a gadgetů pro své zaměstnance. Nabízí širokou škálu možností, které umožňují zaměstnancům efektivněji plnit své pracovní úkoly a zároveň se pohybovat po městě s lehkostí a rychlostí.

Zde je seznam některých technických strojů, aut, scooterů a gadgetů, které Future Express nabízí svým zaměstnancům:

Elektrické kurýrní skútry: Future Express poskytuje moderní a výkonné elektrické skútry, jako je například Maxův "CyberRider". Tyto skútry jsou navrženy s důrazem na rychlost, efektivitu a bezpečnost, což zaměstnancům umožňuje rychle doručovat zásilky po městě.

Chytrá auta: Future Express disponuje flotilou chytrých aut vybavených pokročilými navigačními systémy a komunikačními technologiemi. Tato auta jsou optimalizována pro doručování zásilek a umožňují zaměstnancům pohodlnou a efektivní jízdu.
Drony pro doručování: Future Express je pionýrem v používání dronek pro doručování zásilek. Zaměstnanci mají přístup k moderním a vyspělým dronům, které dokáží doručit zásilky rychle a přesně na místo určení.

Wearables a chytré hodinky: Future Express nabízí svým zaměstnancům chytré hodinky a další wearables za účelem monitorování jejich výkonu, trasy doručování a zdravotních parametrů. Tyto zařízení pomáhají zaměstnancům zůstat informovaní a efektivní během svého pracovního dne.

Speciální aplikace a softwarové platformy: Future Express vyvinula vlastní aplikaci a softwarovou platformu, které zaměstnancům umožňují snadno spravovat doručovací trasy, komunikovat s klienty a sledovat stav jejich pracovních úkolů. Tato technologie usnadňuje organizaci a plánování doručování.

Je třeba poznamenat, že nabídka technických prostředků a gadgetů se může lišit v závislosti na pracovních pozicích a potřebách zaměstnanců. Future Express je zaměřena na neustálý vývoj a inovace v oblasti dopravy a logistiky, aby zaměstnanci měli přístup ke špičkovým technologiím, které podporují jejich pracovní výkon a zajišťují vysokou efektivitu při doručování zásilek.

Skypack baťohy:

Skypack je speciálně navržený batoh, který kombinuje funkce tradičního kurýrního batohu s technologií vertikálního vzletu a přistání (VTOL). Batoh je vybaven malými, ale výkonnými vrtulemi a stabilizačními systémy, které umožňují vertikální vzlet a přistání.

Zaměstnanci Future Express mohou Skypack nosit jako běžný batoh při přepravě zásilek po souši. Když však potřebují rychle překonat překážky, dlouhé vzdálenosti nebo dostat se na vyšší budovy, mohou aktivovat režim vzdušného pohonu. Skypack spustí své vrtule a zvedne se do vzduchu, umožňujíc zaměstnancům vyletět a dosáhnout požadovaného cíle.

Skypack je vybaven inteligentním řídicím systémem, který zajišťuje stabilní let a bezpečnou přepravu. Zaměstnanci mohou ovládat Skypack pomocí jednoduchého ovládacího panelu na ramenním popruhu. Batoh je také vybaven různými bezpečnostními prvky, jako jsou senzory překážek, automatický nouzový přistávací systém a integrované navigační systémy.




Skypack poskytuje zaměstnancům Future Express nejen výhodu rychlé a efektivní dopravy, ale také jim umožňuje překonávat překážky a získávat přístup ke vzdáleným místům, která by byla jinak obtížně dosažitelná.

Maxův skútr : Maxův skútr je moderní a stylový dopravní prostředek, který je speciálně navržen pro rychlé a efektivní pohyb po rušných ulicích Zenith City. Skútr kombinuje futuristický design s pokročilou technologií, která Maxovi umožňuje zvládnout jeho kurýrní práci s lehkostí a rychlostí.

Skútr "CyberRider" má aerodynamickou karosérii, která snižuje odpor vzduchu a zvyšuje stabilitu při vyšších rychlostech. Je vybaven výkonným elektrickým motorem, který mu umožňuje dosáhnout vysoké rychlosti a pružně se pohybovat po městských ulicích.

Jeho černý matný povrch je doplněný neónovými akcenty, které dodávají skútru futuristický vzhled. Na přední části skútru je umístěn LED reflektor s agresivním designem, který zajišťuje dostatečné osvětlení při jízdě v noci.

Skútr je vybaven výkonnou lithium-iontovou baterií, která poskytuje dlouhou výdrž a dostatek energie pro Maxovy kurýrní cesty. Baterie je umístěna pod sedlem skútru a je snadno vyměnitelná, což umožňuje Maxovi rychle nahradit vybitou baterii novou a pokračovat v práci bez zbytečného čekání.

Na řídítkách skútru se nachází přehledný digitální panel s displejem, který zobrazuje rychlost, stav baterie, ujetou vzdálenost a další užitečné informace. Max tak má neustálý přehled o klíčových údajích a může efektivně plánovat své trasy.

Maxův skútr "CyberRider" je tak jeho spolehlivým parťákem při kurýrní práci. Díky svému modernímu designu, výkonnému motoru a vysokému výkonu baterie je schopen Maxe rychle dopravit na cílová místa a zároveň mu poskytuje pohodlnou a bezpečnou jízdu po městě. 


(Maxův SkyPack -obrázek jsem si podle tagů nechala přesně pro tuto povídku vytvořit umělou inteligencí Dall - E)


Autorem povídek je Darina Auryn Jakubičková 

(Obrázky jsou ilustračního charakteru, vytvořila jsem si je přímo pro tento příběh, tuto povídku, v generátoru programu Image Creator, v prohlížeči Bing. Obrázky na moje zadání vytvořila umělá inteligence DALL - E. Tento program si může vyzkoušet, každý z vás zdarma na stránkách Bing Image Creator)

Žádné komentáře:

Okomentovat